Vasile Iliuță despre relația cu PSD: „Eu sunt apropiat și de Donald Trump dacă vine cu investiții în Călărași”

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a răspuns recent la acuzațiile privind o apropiere politică nefirească de PSD, spunând că, în calitatea pe care o are, trebuie să fie apropiat de toată lumea.

„Eu sunt apropiat de toată lumea. Eu sunt cel care gestionez treburile județului… sunt oameni neputincioși care trebuie să caute un motiv, că Iliuță e apropiat… sunt apropiat de dvs. presa, și de Donald Trump dacă vine cu investiții în județul Călărași, de toți cei care pot să facă bine călărășenilor și agenților economici din Călărași. Asta înseamnă să fi ales al majorității, trebuie să fac bine tuturor care aduc bani în județ și fac bine județului. Eu mă ocup de gestionarea și administrarea județului. Trebuie să înțelegeți că fac blat cu oricine face bine călărășenilor.”, a declarat Iliuță.

Iliuță a mai spus că în partid s-au stabilit și direcțiile de care să se ocupe el, Daniel Drăgulin și Răducu Filipescu.

„Dan Drăgulin se ocupă de organizarea și de deciziile politice ale partidului, eu  mă ocup de dezvoltarea și administrarea județului iar domnul Filipescu se ocupă de Parlamentul României, de modificarea legilor și de binele călărășenilor.”

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide