Vasile Iliuță: „Filipescu a forțat lucrurile ca de obicei”

Ieri seară, Delegația Permanentă a PNL Călărași s-a întrunit pentru a stabili candidatul pentru președinția Consiliului Județean Călărași. Ședința nu a fost lipsită de tensiuni, deputatul Vasile Iliuță hotărând să își retragă candidatura, nemulțumit fiind de faptul că Răducu Filipescu, co-președintele PNL, a decis să nu respecte sondajul realizat, în care Iliuță ocupa prima poziție, conform propriilor spuse, forțând nominalizarea lui Marian Dinulescu.

Cei 25 de reprezentanți din fostul PDL nu au mai participat la vot, din cei 85 de membri rămași în sală 80 au votat pentru Marian Dinulescu iar 5 împotrivă.

Contactat de ziarul Obiectiv, Vasile Iliuță a declarat:

„Răducu Filipescu a forțat lucrurile ca de obicei. Acesta a decis să nu mai țină cont de decizia Consiliului Național al PNL care stipula faptul că nominalizarea pentru președinția CJ se va face în urma sondajului și a supus la vot în cadrul Comitetului Director știind că așa îl va putea scoate câștigător pe Marian Dinulescu. Am decis să nu mai participăm la vot pentru că nu ni s-a părut corect ceea ce se întâmplă. Filipescu și-a luat angajamentul că el va scoate 16 consilieri județeni. Voi participa în campanie dar responsabilitatea va fi a lui. O să informez și eu conducerea centrală despre ce s-a întâmplat dar nu cred că se mai poate schimba ceva. Voi candida la Parlament, este singura opțiune pe care o mai am în momentul de față.”, ne-a declarat deputatul Iliuță.

În legătură cu zvonurile legate de o eventuală plecare a sa la PSD, Iliuță spune că nu va părăsi PNL și va candida la alegerile pentru președinția organizației județene din 2017.

1 Comentariu

  1. Titi Sinistru'
    19 februarie 2016 - 23:27

    Nu toti PDL-isitii au plecat ci doar o parte din ei, mai informati-va.

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide