Vasile Iliuță: „Filmarea este o făcătură. Îi bănuiesc pe cei de la conducerea partidului că au legătură”

După ce a transmis un comunicat în care a negat acuzațiile precum că s-ar afla în spatele candidaturii Simonei Vlădica pentru postul de senator din partea PMP Călărași, președintele CJ, Vasile Iliuță, a organizat ieri o conferință de presă că în care și-a expus din nou punctul de vedere legat de acest subiect. Acesta a declarat că totul este o făcătură.

„Nu este adevărat. Mi s-au luat vorbele din context, mi s-au pus de la final la început, în care eu le-am urat să aibă baftă și i-am rugat să nu se mai lege de numele meu încercând să prezinte situații în care eu nu am fost prezent. Materialul este o făcătură. Cred că tot din interiorul PNL a plecat acest lucru… urmează să dea explicații la București pentru că ne facem rău nouă. Până nu am dovada completă nu pot să spun cine se află în spatele acestui material. Dar îi bănuiesc pe cei de la conducerea partidului că au legătură. Dacă se continuă discreditarea mea, subiectul va ajunge pe masa Alinei Gorghiu (n.r. președintele PNL).”, a spus Iliuță.

Legat de faptul că acesta nu apare pe bannere alături de candidații PNL, Vasile Iliuță spune că nu s-a dorit acest lucru.

„Nu s-a dorit ca imaginea mea să apară pe bannere, pentru că am avut această discuție cu președintele partidului (n.r. Răducu Filipescu). Eu m-am dezis de doamna Vlădică, drumurile noastre nu mai pot continua atâta vreme cât s-a înscris într-un alt partid politic în afară de cel în care eu activez. Nu am știut că s-a înscris la PMP. Ea a dorit, a discutat cu președintele Filipescu despre înscrierea ei în partid, a vrut să se înscrie la noi în partid, ce a discuție a avut cu Radu Filipescu nu o cunosc și de aceea s-a ajuns în această situație, s-a înscris în alt partid. Eu nu am făcut și nu voi face, niciunui candidat de la un alt partid, campanie electorală sau să-mi asociez imaginea cu altcineva decât cu cea a colegilor mei din partid. Nu am ce să-mi reproșez, sunt aici pentru binele și câștigul PNL și pentru că am fost desemnat de către consilierii județeni și de primarii PNL să conduc Consiliul Județean.”

Despre apariția pe site-ul Consiliului Județean a invitației la conferința de presă a PMP Călărași, președintele CJ spune că a fost o greșeală pe care și-a asumat-o.

„A fost o greșeală pe care mi-am asumat-o, și am spus public, pentru că la câte probleme au venit zilnic nu am putut să gestionez corespunzător problema de comunicare și de IT. Mă voi ocupa și despre această problemă după campania electorală.”

În finalul discuției pe acest subiect, Iliuță a concluzionat că tot materialul a fost o capcană, fapt recunoscut de primarul de la Ciocănești și confirmată de primarii de la Grădiștea și Cuza vodă care ar fi fost și ei abordați dar care nu ar fi căzut în cursa întinsă.

„Am discutat telefonic cu Pavel de la Ciocănești, chiar a vrut să își depună demisia din PNL pentru că imaginea care i s-a creat este una necinstită. I s-au luat cuvintele din context și i s-au pus pe această filmare ascunsă. Deci el a zis că nu a spus așa ceva, cum s-a prezentat, a fost o filmare trucată și a căzut în capcană. Am avut alte sesizări de la Grădiștea și de la Cuza Vodă că au fost și la ei, doar că ei nu au intrat în capcană și nu s-a putut folosi materialul filmat la Grădiștea și Cuza Vodă.”

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide