Vasile Iliuță, în prima sa vizită de lucru la mai multe primării din județ

Vasile Iliuță, președintele al Consiliului Județean Călărași, a mers luni, 4 iulie, în prima vizită de lucru la mai multe primării din județ.

Potrivit datelor publicate pe pagina de facebook a Consiliului Județean Călărași, o echipă formată din președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, vicepreședinții CJ Călărași, Marian Dinulescu și Valentin Barbu, administrator public – Daniel Ștefan, director executiv al Direcției Tehnice – Sorin Vasilescu, secretarul județului – Dumitru Tudone, director Direcția Comunitară de Evidență a Persoanelor – Mihai Miu, director executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului – Doinița Nicolae, arhitectul șef al județului – Laurențiu Samoilă s-a întâlnit cu primarii și funcționarii publici din comunele Dor Mărunt, Dragoș Vodă, Dragalina, Perișoru, Borcea, Jegălia, Unirea, Dichiseni, Roseți, Modelu.

„Sunt președintele Consiliului Județean pentru 300.000 de oameni. Nu contează culoarea lor politică ori ce au votat. Ne interesează să rezolvăm problemele lor și de aceea am preferat să venim în mijlocul comunităților din județ, pentru a întâlni în mod direct realitatea din teren.” – a menționat președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, pe pagina de facebook a Consiliului Județean.

La întâlnirea oamenilor din administrația locală au fost prezenți și preoți, oameni de afaceri și alți reprezentanți ai societății civile din comunele amintite. Pentru a veni în ajutorul primăriilor care au nevoie de sprijin cu unele inițiative legislative, președintele CJ Călărași l-a invitat la întâlnirea din fiecare comună și pe senatorul Liviu Tomoiagă.

 

1 Comentariu

  1. 5 iulie 2016 - 23:46

    Sa speram ca face putina curatenie prin primarii.

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide