Vasile Iliuță nu mai candidează pentru președinția PNL Călărași/Află de ce

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, și-a depus sâmbătă, 22 aprilie a.c., candidatura pentru președinția PNL Călărași, însă astăzi, 24 aprilie, acesta și-a retras-o.

Motivele pentru care a făcut acest lucru ni le-a spus chiar Vasile Iliuță:

„Sâmbătă am avut unele dubii privind modul în care se vor desfășura alegerile de joi, în sensul în care aveam unele informații conform cărora pentru președinția partidului ar urma să candideze și primarul comunei Modelu, Gheorghe Dobre și chiar și vicepreședintele CJ, Valentin Barbu. Pentru că nu am dorit ca Daniel Drăgulin să piardă în urma acestor manevre am decis să candidez și eu. În cadrul alegerilor ar fi urmat să se scoată împotriva lui Drăgulin unele lucruri negative precum plecarea sa la UNPR și faptul că ar urma să ne vândă, și astfel am vrut să securizez președinția partidului de echipa lui Filipescu. În cele din urmă, văzând că cei doi nu și-au depus candidaturile am decis să mă retrag. Voi fi doar vicepreședinte al organizației, poziție care îmi revine de drept și voi candida doar pentru funcția de vicepreședinte al organizației naționale.”, ne-a declarat Vasile Iliuță.

În ceea ce privește candidatura lui Drăgulin, Iliuță a declarat că acesta are susținerea sa, fiind singurul care poate ține echipa PNL unită.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide