Vasile Iliuță se mai gândește dacă va candida sau nu la președinția PNL Călărași

Copreședintele PNL Călărași, Vasile Iliuță, cel care deține și funcția de președinte al CJ Călărași, a declarat astăzi că nu a luat încă o decizie privind candidatura la șefia PNL Călărași. Alegerile pentru stabilirea noii conduceri a organizației județene vor avea loc anul acesta, cel mai probabil în luna mai.

Actualul președinte, senatorul Răducu George Filipescu, a declarat încă de anul trecut că nu mai este interesat de un nou mandat. Doar primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a afirmat că intenționează să candideze pentru această funcție.

Revenind la Vasile Iliuță, trebuie remarcat că acesta și-a schimbat atitudinea față de posibila sa candidatură, anul trecut, imediat după alegerea în funcția de președinte al Consiliului Județean, declarând că nu este interesat de președinția PNL, dorind să se concentreze pe activitatea de la Consiliul Județean.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Peste 500 de locuri de muncă vacante înregistrate în evidența AJOFM Călăraşi

Pentru săptămâna curentă, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție 522 posturi, înregistrate în evidenţa Agenției...

Închide