Vernisaj expoziție de acuarelă la Muzeul Dunării de Jos

Vineri, 11 august, ora 11.00, la sediul din strada Progresului al Muzeului Dunării de Jos, va avea loc vernisajul expoziţiei „Salonul Anual de Acuarelă” – Ediţia I.

Expoziţia va cuprinde lucrări realizate în tehnica acuarelei, tematica fiind la libera alegere a fiecărui artist care doreşte să-şi expună creaţia în spaţiile Muzeului Dunării de Jos. Lucrările pot fi depuse în zilele de 8 şi 9 august la sediul din strada Progresului, nr. 4.

În întreaga lume există şcoli specializate pentru învăţarea tehnicii acuarelei. La noi, artiştii au experimentat singuri efectele culorilor de apă, ajungând la adevărate performanţe. Acuarela este una dintre cele mai dificile tehnici plastice, motiv pentru care mulţi au renunţat la abordarea ei. Datorită efectelor sale, este considerată o specie a picturii şi are o preţiozitate şi o frumuseţe aparte” – Ana Amelia Dincă, curatorul expoziţiei.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide