Viceprimar Dragoș Coman: Toți cei care vor mai arunca gunoaie pe domeniul public vor fi sancționați

În această dimineață, operatorul de salubrizare REBU a intervenit în cartierul Obor, pentru ridicarea gunoiului ce se strânge periodic pe un teren de pe strada Bârsei.

Viceprimarul Dragoș Coman a fost prezent la acțiunea de salubrizare, împreună cu Poliția Locală, pentru discuții cu locuitorii din cartier în vederea găsirii unor soluții de stopare a fenomenului, alături de reprezentanții REBU.

Măsura imediată va fi cea a amplasării unor containere de capacitate mare (20 mc), pentru o perioadă. Se vor aplica, în paralel, și alte soluții, cu speranța ca fenomenul să se se diminueze treptat. Una dintre ele este creșterea frecvenței patrulelor Poliției Locale în cartierul Obor.

„Nu este prima acțiune pe care Primăria Călărași o întreprinde in acest an pe zona din spatele cartierul Obor. Era necesară și pentru că zona este frecventată de copii mici lăsați nesupravegheati de părinți care nu realizează la ce pericole îi expun.

Din păcate, astfel de zone există încă din lipsa de responsabilitate a celor ce aruncă acolo deșeuri menajere și pe care îi vom urmări indeaproape pentru a-i identifica și sancționa in cel mai dur mod legal posibil.”, ne-a declarat viceprimarul Dragoș Coman.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide