Viceprimar Viorel Ivanciu: „Am lansat o competiţie între Serviciile Primăriei Călăraşi de a veni cu soluţii de îmbunătăţire a activităţii”

Viceprimarul Viorel Ivanciu a anunţat că la nivelul Serviciilor şi Direcţiilor din cadrul Primăriei Călăraşi a fost lansată o competiţie de îmbunătăţire a calităţii activităţii pe care o desfăşoară. Scopul final este de a descoperi soluţii mai bune pentru rezolvarea problemelor comunităţii.

„Primăria Călăraşi a lansat o provocare către Serviciile Publice şi Direcţiile din subordine, o competiţie între acestea, prin care se doreşte, de fapt, rezolvarea unor probleme pentru comunitate, altfel decât s-a făcut până acum. Noi, cei din conducerea Primăriei, nu găsim întotdeauna cele mai bune soluţii care pot fi aplicate în comunitatea noastră, de aceea am lansat această provocare pentru colegii noştri. Am fost uimit să constat faptul că acest lucru a fost primit bine de către colegi şi au venit cu foarte multe propuneri, iniţiative şi soluţii de îmbunătăţire a activităţii pe care o desfăşoară.”, a declarat viceprimarul Viorel Ivanciu.

Primul Serviciu care a venit cu o astfel de iniţiativă a fost SP Gestionarea Câinilor Fără Stăpân care a lansat la sfârşitul lunii august o linie telefonică directă pentru rezolvarea promptă a cazurilor de animale agresive sau agresate şi a semnat un protocol de colaborare, primul de acest gen la nivel de ţară, cu Jandarmeria.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide