Viceprimar Viorel Ivanciu: „Vom asfalta 16 străzi anul acesta prin SP Pavaje Spații Verzi, dar vrem să perfecționăm și angajații”

Într-un comunicat publicat pe pagina de facebook a Primăriei Călărași se anunță care sunt obiectivele pentru anul 2018 în ceea ce privește asfaltarea de străzi prin Serviciul Public Pavaje Spații Verzi, viceprimarul Viorel Ivanciu declarând că își dorește și o perfecționare a angajaților.

Nu o dată, în spațiul public, a fost reclamat modul defectuos în care angajații acestui serviciu au efectuat lucrările de asfaltare din municipiu, executivul primăriei anunțând atunci chiar sancționarea acelor muncitori.

„Serviciul Public Pavaje Spații Verzi va mări, începând din acest an, cu ajutorul unei autobasculante de 24 de tone achiziționată în leasing, capacitatea de turnare asfalt. În ultimii ani, logistica acestui serviciu a fost îmbunătățită, prin achiziționarea unui repartitor de asfalt, a unui autogreder, dar și a altor utilaje.

Potrivit viceprimarului Viorel Ivanciu, coordonatorul acestui Serviciu, SPPSV are ca obiectiv 16 străzi pentru asfaltare pentru 2018. Tot în acest an, una dintre priorități este și perfecționarea angajaților.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide