Viceprimarul Viorel Ivanciu îi roagă pe cetățeni să se implice în campania de curățenie a orașului

Viceprimarul Viorel Ivanciu a anunțat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că Primăria Călărași va demara o amplă campanie de curățenie la care sunt rugați să participe și cetățenii Călărașiului dar și societățile comerciale.

„Odată cu încălzirea vremii vom mobiliza toate resursele disponibile pentru realizarea unei ample acțiuni de reparare a străzilor afectate de sezonul rece, curăţenie a oraşului şi înfrumuseţare prin amenajări peisagistice de primăvară.

Vom continua acţiunile de disciplinare a domeniului public prin eliminarea construcţiilor ilegale şi improvizate şi care afectează imaginea municipiului.

Vom fi pe străzi, vom fi în parcuri, în jurul blocurilor şi gospodăriilor şi împreună putem să facem un oraş mai curat. În concluzie, aşteptăm alături de noi cât mai mulţi cetăţeni, indiferent de vârstă să ni se alăture în această amplă campanie!”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide