Video | Ce a declarat Dan Alexa înaintea meciului cu Dinamo

În penultima etapă a sezonului regulat al ligii I Betano, Dunărea Călărași se va duela la Călăraşi cu vecina de clasament, Dinamo. Partida se va desfăşura duminică, 24 februarie, pe arena Ion Comşa începând cu ora 14.00. Dan Alexa a vorbit astăzi, în conferința de presă despre acest meci important.

Prima confruntare stagională s-a desfăşurat pe 22 octombrie 2018, în cadrul rundei a 12-a. Partida, arbitrată de Alexandru Tudor, s-a încheiat la egalitate, 1-1. Mediop Ndiaye a deschis scorul în minutul 22, Dinamo egalând după pauză, prin Daniel Popa, în minutul 56.

Dinamo ocupă în acest moment locul 11 cu 28 de puncte iar Dunărea se afllă pe 12 cu 22 de puncte. Ambele echipe vor eveloa în partea a doua a stagiunii în play – out.

„Ne aflăm înaintea unui meci important. Întâlnim o echipă de gală din fotbalul românesc. O echipă Dinamo mult schimbată în bine față de prima parte a campionatului. Ne vom mai întâlni și în play-out. Important este să obținem puncte în acest meci. Pentru noi este obligatoriu să menținem distanța față de Voluntari și Chiajna. Sunt convins că va veni foarte multă lume la stadion. Avem nevoie de sprijinul lor. Am încredere în echipa mea.”, a declarat Dan Alexa, antrenorul Dunării.

Conferință / AFC Dunărea 22.02.2019

Conferință de presă înaintea duelului cu Dinamo București, meci programat pe 24 februarie, ora 14:00 la Călărași.Dan Alexa, antrenor / AFC Dunărea: „Ne aflăm înaintea unui meci important. Întâlnim o echipă de gală din fotbalul românesc. O echipă Dinamo mult schimbată în bine față de prima parte a campionatului. Ne vom mai întâlni și în play-out. Important este să obținem puncte în acest meci. Pentru noi este obligatoriu să menținem distanța față de Voluntari și Chiajna. Sunt convins că va veni foarte multă lume la stadion. Avem nevoie de sprijinul lor. Am încredere în echipa mea„.

Publicată de AFC Dunărea Călărași pe Vineri, 22 februarie 2019

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide