Video | Cultură de cannabis, descoperită în Călărași de DIICOT și polițiștii călărășeni

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Călărași, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au indisponibilizat peste 1 kilogram de cannabis, în urma a 11 percheziții efectuate în Călărași și București, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada decembrie 2018 – prezent, cei în cauză ar fi distribuit droguri de risc în Călărași și în București. Întreaga cantitate de cannabis ar fi fost vândută cu peste 50.000 de lei.

La data de 28 martie a.c., polițiștii au efectuat 5 percheziții domiciliare, pe raza județului Călărași și au descoperit o cultură de cannabis, compusă din 7 plante mature, de aproape 1,2 metri înălțime, aparatură specifică necesară cultivării cannabisului, 1 cântar electric și aproximativ 200 de grame de cannabis.

Cei în cauză ar fi cultivat cannabis, pe care ulterior l-ar fi recoltat și pus la uscat, în vederea comercializării.

În cadrul aceluiași dosar penal, la data de 18 aprilie a.c., polițiștii au depistat în flagrant delict, în București, o persoană ce avea asupra sa 500 de grame de cannabis.

O zi mai târziu, au fost efectuate 6 percheziții domiciliare, în Capitală, și au fost descoperite și confiscate peste 450 de grame de cannabis, 9 telefoane mobile, 7.030 de euro, aproape 39.000 de lei, 2 grindere și un cântar electric.

În urma probatoriului administrat, două persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La acțiune au participat și jandarmi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide