Video | „NOUĂ NE PASĂ” – Proiectul de suflet al călărăşenilor

Cea de-a VII-a ediţie a evenimentului „NOUĂ NE PASĂ” s-a încheiat vineri, 12 aprilie, după luni bune de muncă depusă de către echipa de proiect şi 5 ore de spectacol pe scena Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi.

A fost cea mai reușită ediție de până acum, iar participarea publicului a fost una pe măsură, sala dovedindu-se neîncăpătoare pentru cei care au venit să pună umărul, prin prezența lor, la țelul propus anul acesta, strângerea de fonduri pentru dotarea Centrului de Transfuzii Sanguine Călărași.

Ideea a prins contur plecând de la cazul micuțului Luca care a avut nevoie urgentă de transfuzii de sânge și a întâmpinat probleme din cauza dotării precare a centrului din Călărași.

Efortul depus de cadrele didactice ale Şcolii „Mircea Vodă” Călărași s-a concretizat prin strângerea sumei de 27.000 lei, obţinută atât prin vânzarea mărţişoarelor „Nouă ne pasă” (peste 1500 de bucăţi), cât şi prin donaţiile directe făcute pe parcursul spectacolului umanitar din 12 aprilie.

„Mulţumim pe această cale celor care au făcut ca seara de vineri să fie una cu adevărat specială, celor peste 500 de elevi şi cadrelor didactice care au umplut scena de sunet şi culoare, spectatorilor care au făcut ca sala „Barbu Ştirbei” să fie neîncăpătoare şi, bineînţeles, celor care au donat şi au ajutat la strângerea acestei sume.

A fost prezentă la eveniment doamna Cruceat Raluca Mihaela, director interimar  al Centrului de Transfuzii Sânge Călăraşi care ne-a mulţumit pentru implicarea şi efortul depus, subliniind faptul că Centrul de Transfuzii se confruntă cu probleme la nivelul aparaturii, demersul proiectului nostru fiind unul lăudabil şi în folosul comunităţii.

Din partea oficialităţilor locale, au răspuns invitaţiei domnul deputat Sorin Vrăjitoru şi secretarul judeţului, domnul Emil Muşat, care au dat tonul donaţiilor prin achiziţionarea tablourilor pictate de elevii călărăşeni.

Mulţumim partenerilor noştri: Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Centrului Judeţean de Cultura şi Creaţie Călăraşi, Academia de Arte Frumoase „Daniel Iordăchioae”, Crucea Roşie Filiala Călăraşi, precum şi mass-mediei călărăşene care ne-a susţinut şi promovat de fiecare dată evenimentul.”

Director Şcoala „Mircea Vodă” Călăraşi,

Alina Lotrea

Știri Locale – Nouă ne pasă

Evenimentul "Nouă ne pasă" a avut loc pe 12 aprilie, scopul din acest an fiind strângerea de fonduri în vederea achiziționării de aparatură performantă pentru Centrul de Transfuzii Sanguine Călărași.

Publicată de Antena 3 Calarasi pe Vineri, 19 aprilie 2019

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide