Video | Victor Ponta a anunțat la Călărași că după europarlamentare România va avea un nou Guvern

Cu două zile înainte de alegerile europarlamentare, ce vor avea loc duminică, 26 mai, la Călărași a sosit președintele Pro România, Victor Ponta. După ce s-a întâlnit cu studenții de la USAMV Călărași, fostul premier a ajuns la sediul organizației județene unde a susținut o conferință de presă, înainte de a discuta cu membrii organizației călărășene.

Acesta a vorbit despre cei care țin capul de listă al Pro România pentru Parlamentul European și a recunosut că nu va merge la Bruxelles dorind să rămână în Parlamentul României pentru că doar de aici poate face schimbări în politica locală.

Acesta a mai spus că nu poate să nu admită că și-ar mai dori să ocupe locul de premier iar pentru prezidențiale se mai pregătește spunând că s-a grăbit în 2014 când a candidat. De asemenea, Ponta a anunțat la Călărași că zilele lui Dragnea în fruntea PSD și ale Guvernului Dăncilă sunt numărate, totul urmând să se schimbe din 27 mai.

Ponta a anunțat că partidele de opoziție din Parlament trebuie să se așeze la masă și să formeze un nou Guvern, până la viitoarele alegeri, dar exclude desemnarea lui Ludovic Orban pentru această funcție.

„Fiecare își laudă candidații, desigur, dar un candidat cum este doamna Corina Crețu, comisar european, Mihai Tudose – fost prim ministru, Iurie Leancă – fost prim-ministru al Moldovei… Nu prea are nimeni o astfel de listă. Cred că va conta foarte mult faptul că cei pe care îi avem noi candidați sunt cunoscuți, cu capacitate de a discuta la nivel european și de a realiza lucruri importante.

Am avut noroc la tragerea la sorți și suntem pe prima pagină a buletinului de vot. Un avantaj este și faptul că lista Pro România este lângă lista domnului Dragnea. Și în timp ce la noi sun oameni cunoscuți, premieri, comisari europeni, pe lista dlui Dragnea îl avem pe soțul Olguței, o doamnă de la televizor, tot felul de oameni pe care i-a pus Dragnea după criteriile lui. Sunt convins că foarte mulți oameni vor pune ștampila pe lista Pro România.

În această campanie noi ne-am comportat civilizat, nu am huiduit pe nimeni, nici n-am fost huiduiți. Am mers peste tot, fără body-guarzi. Am vorbit cu foarte multă lume, unii ne-au lăudat, alții ne-au criticat.

Am încercat să le explicăm oamenilor ce lucruri bune am făcut, ce greșeli am făcut și pe care nu le mai repetăm. Sunt convins că Pro România va avea, duminică, un scor de peste 10%. Cel puțin trei dintre candidații noștri vor merge în Parlamentul European.”, a afirmat Victor Ponta la Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide