VIDEOCONFERINŢA ROMÂNO-BULGARĂ PE TEME DE BUSINESS în cadrul proiectului “CBC LIVE – Cross Border Cooperation Live Interaction Video Conferencing Network”

Videoconferinţa “B2B Forum”, cu participarea reprezentanţilor mediului de afaceri si ai institutiilor de profil din Ruse, Vratsa, Craiova şi Călăraşi, este cea de-a patra actiune din cadrul seriei de evenimente demonstrative organizate in cadrul proiectului “Împreună în timp real”, implementat de Camera de Comerţ şi Industrie Ruse, cu parteneri Asociaţia “Societatea “Idein”, Camera de Comerţ şi Industrie Vratsa, Asociaţia Română pentru Transfer Tehnologic şi Inovare –  ARoTT – Craiova, Camera de Comerţ, Industrie si Agricultura Călăraşi si finanţat prin Programul de cooperare transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013.

Judetul Calarasi va fi reprezentat, in principal,  de oameni de afaceri care activeaza in sectoarele agricultura, industrie alimentara si servicii, respectiv: LUX COM SRL, CONSORTIU DE EXTENSIE SI DEZVOLTARE RURALA VALCELELE, AGROMIXT CUZA VODA, CHEMTECH SUD SRL, AUGER PETRUS SRL, MEDIA PRINT SRL, PILIS SRL, AGRICOLA CAP COCONI SRL, APICOLA SRL, AGROCOCONI SRL.  Acestia vor avea posibilitatea de a-si prezenta afacerile, precum si intentiile de colaborare si parteneriat.

Conferinţa începe marti, 6 octombrie, 2015, la orele 9.00.

Participanţiivor fi în următoarele centre:

  • Centrul de conferinţe video de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie Ruse/Ruse, bd. Tsar Ferdinand 3A, et. 2
  • Centrul de conferinţe video de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie Vratsa/Vratsa, piaţa Hristo Botev, Casa Culturii, et. 2
  • Centrul de conferinţe video de pe lângă Asociaţia Română pentru Transfer Tehnologic şi Inovare – Craiova/Craiova, str. Ştefan cel Mare, nr. 12
  • Centru de conferinţe video de pe lângă Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură – Călăraşi/Călăraşi, str. Progresului 23, bloc BBB, et. 5.

Crearea unei reţele de centre de videoconferinţe este rezultatul principal al proiectului“Împreună în timp real” prin care partenerii urmăresc îmbunătăţirea infrastructurii de comunicare din regiunea transfrontalieră Bulgaria-România şi, prin urmare, rezolvarea problemelor cu accesibilitatea şi locaţia izolată a regiunii.

Reţeaua este bazată pe cele mai noi soluţii tehnologice ce oferă sentimentul de prezenţă reală a participanţilor şi realizează un mediu de comunicare vie, cu imagine cristalină şi sunet perfect. Proiectul “Împreună în timp real” este finanţat prin Programul de cooperare transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Poliţiştii au fost alături de elevi, de Ziua Educaţiei

În ziua de 5 octombrie 2015, poliţiştii de prevenire a criminalităţii împreună cu cei de relaţii publice, au fost prezenţi...

Închide