Viorel Ivanciu cochetează cu PSD-ul?

O fotografie interesantă şi un comentariu şi mai interesant dar şi foarte speculativ pe pagina de facebook a preşedintelui organizaţiei judeţene a PSD Călăraşi, Dan Cristodor. Acesta a postat recent o poză în care este alături de Viorel Ivanciu, consilier local al PNL şi posibil candidat al acestei formaţiuni la Primăria Călăraşi ori Consiliul Judeţean, cum de multe ori a spus preşedintele liberal Răducu Filipescu, lângă care a adăugat şi un comentariu – „alături de un bun prieten, strategie pentru viitoarele alegeri :)”.

Nu ştim ce a gândit Dan Cristodor, însă comentariul lasă loc multor interpretări. Să fie vorba de o apropiere a lui Ivanciu de PSD pentru viitoarele alegeri pentru o eventuală candidatură la Primăria Călăraşi în cazul în care UNPR ar decide să se alieze cu PNL ori la Consiliul Judeţean, dacă Filipescu se gândeşte să mai candideze o dată, iar Iliuţă va candida la Primărie, sau pur şi simplu Viorel Ivanciu a devenit un sfătuitor al lui Cristodor pentru alegerile ce vor avea loc la anul, ori vorba unui amic: „se bagă băţul prin gard”!?

Nu ştim dacă Viorel Ivanciu şi-a dat acordul pentru această postare sau dacă ştie de ea… Restul speculaţiilor vă aparţin!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
27 Iunie/”Ziua Dunării” la a treia ediție

Una dintre activitățile proiectului ”Dunărea, for ever”, implementat, în parteneriat cu AJVPS Călărași de către Primăria Călărași, în cadrul Programului...

Închide