Viorel Ivanciu, interimar la Organizația municipală a PNL Călărași

Săptămâna trecută, primarul Daniel Drăgulin a anunțat că și-a dat demisia din funcția de președinte al organizației municipale a PNL Călărași, motivând că dorește să aibă mai mult timp pentru treburile administrative ale Primăriei Călărași.

Luați prin surprindere, liberalii călărășeni vor trebui să numească un președinte interimar la conducerea organizației, cele mai mari șanse avându-le Viorel Ivanciu, consilier local.

Contactat de Obiectiv, Ivanciu a declarat că joi 3 iulie se va stabili formula de conducere a organizației, fiind dispus să accepte să preia frâiele acesteia dar cu anumite condiții.

„Am discutat cu președintele Răducu Filipescu și mi-a propus să preiau interimatul la organizația municipală și cred că voi accepta dar cu condiția să mă înțeleagă că timpul nu îmi permite să mă implic 100% în activitatea de partid. Astfel, mi-aș dori să găsim o formulă cu mine în rol de coordonator și cu câțiva vicepreședinți implicați mult mai activ. Un fel de Consiliu Coordonator, dacă putem să spunem așa. Eu personal sper ca Dan Drăgulin să se răsgândească, pentru că tot ce s-a construit până acum aici este meritul său, și de aceea lăsăm o portiță deschisă pentru o eventuală revenire a acestuia.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide