Viorel Ivanciu: Până la finalul anului vor fi atribuite primele locuri de parcare

De la începutul acestui an, Primăria Călărași a început acțiunea de ridicare a garajelor și a construcțiilor provizorii de pe domeniul public, dorind ca pe aceste spații să se amenajeze locuri de parcare de reședință.

În mai multe zone au fost amenajate deja locurile de parcare, iar la începutul acestei săptămâni a început marcarea acestora, urmând să se procedeze la atribuirea lor conform regulamentului aprobat de Consiliul Local în acest an.

Procesul de marcare a locurilor de parcare se desfășoară în cartierul delimitat de străzile Flacăra, Eroilor, Cornișei, Cuza Vodă. Acesta va fi primul cartier unde va fi demarată licitația în vederea atribuirii locurilor de parcare de reședință.

Locatarii din zonă sunt rugați să sprijine acțiunea Primăriei și să elibereze locurile de parcare pentru a preveni apariția unor evenimente neplăcute, utilizându-se echipamente specifice care pot murdări sau avaria autoturismele parcate!

Viceprimarul Viorel Ivanciu, cel care s-a ocupat de această acțiune a Primăriei, ne-a declarat că până la finalul acestui an vor fi atribuite primele locuri de parcare. Acesta ne-a mai declarat că procesul de eliberare a domeniului public și amenajare de parcări va continua și anul viitor în toate zonele din municipiu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide