Viorel Ivanciu (PNL): „Următoarele alegeri le vom câștiga cu un scor mai bun decât cel de la europarlamentare”

Alegerile europarlamentare din 26 mai a.c. au adus PNL Călărași victoria în fața PSD, atât în municipiul Călărași cât și la nivel de județ. Președintele organizației municipale PNL Călărași, Viorel Ivanciu, s-a declarat extrem de mulțumit de rezultate și a afirmat că scorul înregistrat a fost posibil datorită numărului mare de cetățeni care au ieșit la vot dar și de mobilizarea echipei de campanie a PNL.

„Nu eu am făcut treaba asta ci echipa care a fost angrenată în campanie. Să nu uităm de primarul municipiului, Dan Drăgulin dar şi de senatorul Răducu Filipescu care venit alături de noi în ultimele două săptămâni şi ne-a pus la treabă. Eu cred că, dacă nu toată echipa, o mare parte a echipei s-a mobilizat și au lucrat foarte bine oamenii ăștia. 

De asemenea, o parte a populaţiei, total nemulţumită de ceea ce s-a întâmplat în ultimii 2-3 ani, a venit în număr mai mare la vot şi am reuşit astfel să strângem un număr mai mare de voturi. Nu poți o singură persoană să obții, indiferent cum te-ai numi, un rezultat bun. Ideea e dacă poţi să aduni în jurul tău mai mulţi oameni valoroşi apar și rezultatele. Poate, prin ce am făcut noi în ultimul timp, am reuşit să convingem cetăţenii oraşului, cărora le mulţumim, să voteze PNL.

Sigur, trecând de euforia asta, tot ce putem susține este că suntem câștigători atât pe oraș cât și pe județ, așa cum nu reiese din ceea ce spun adversarii noștri, care publică tot felul de articole în care fac analize că de fapt au câștigat 22 de localități… Cert este că ei au pierdut, iar noi am câştigat. Ca să preiau un termen din sport, aş vrea să le arăt celor care încă mai au ezitări tabela. Acolo scrie clar 27,83% – PNL faţă de 25,57% – PSD.

Pentru prima oară, după multă vreme, am observat un lucru care m-a impresionat şi anume faptul că am văzut lângă mine nişte oameni foarte valoroşi care s-au integrat cu succes într-o echipă câştigătoare”, a spus, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele liberalilor călărăşeni, viceprimarul Viorel Ivanciu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide