Viorel Ivanciu va fi, cel mai probabil, candidatul PNL la Primăria Călărași în 2020

Daniel Drăgulin, primarul municipiului Călărași de două mandate și președintele organizației municipale a PNL, a susținut, încă o dată, că nu vrea să mai candideze la Primăria Călărași. Acesta este interesat de o eventuală candidatură la Parlament. Drăgulin a declarat că Viorel Ivanciu este primul pe lista viitorilor candidați dar că se va efectua un sondaj prealabil în urma căruia se va decide.

În această situație, cel mai probabil, viitorul candidat la fotoliul de primar al Călărașiului, din partea PNL, va fi viceprimarul Viorel Ivanciu, proaspăt ales în funcția de președinte al organizației municipale. La prima apariție publică, după alegerea sa în această funcție, Ivanciu a declarat:

„Având în vedere activitatea organizaţiei municipale din ultimii ani, cu rezultatele foarte bune obţinute în diverse bătălii electorale, este o chestie onorantă această alegere în funcţia de preşedinte. În acelaşi timp, să ştiţi că e foarte greu să te menţii pe o astfel de poziţie. Drept pentru care am luat hotărârea de a consulta toţi membrii PNL, în special colegii din Birou, pentru a identifica modul în care vom lucra în viitor. Faţă de activitatea din trecut a organizaţiei municipale, vor urma nişte modificări, vor fi abordate altfel anumite lucruri. Sper să-mi fie mai uşor având în vedere că am alături oameni bine pregătiţi în ale politicii. În plus, am şi o relaţie foarte bună cu preşedintele organizaţiei judeţene, domnul primar Drăgulin. Mi-aş dori ca de lucrurile mai puţin plăcute, din ultima vreme, să scăpăm. Să ne aşezăm la masă şi să lucrăm pentru binele cetăţenilor şi al organizaţiei municipale PNL Călăraşi” a spus Ivanciu. „Nu vreau să le detaliez acum. Eu sunt la început de drum. Mai întâi voi creiona un mod de lucru, voi identifica alături de colegii mei care sunt priorităţile pentru acest oraş dar şi ale organizaţiei noastre. Sunt lucruri interne pe care aş vrea să le discut întâi cu toţi colegii iar dacă ele sunt interesante, uterior, şi cu mass – media”.

Viorel Ivanciu a fost ales preşedinte pe 10 noiembrie în cadrul Consiliul de Coordonare Local al PNL Călăraşi. Mandatul său se încheie în 2020. Ivanciu a mai condus organizația municipală, în două rânduri, ca președinte interimar.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide