Viorica Dăncilă, președinta OFSD, este alături de candidații PSD Călărași la Oltenița

Candidații PSD Călărași la Senat și Camera Deputaților, Roxana Pațurcă, Eugen Nicolicea și Iulian Iacomi, însoțiți de președintele interimar Ciprian Pandea și alți membri ai organizației județene, sunt astăzi în municipiul Oltenița pentru a se întâlni cu alegătorii.

Alături de aceștia se află și președinta Organizației Naționale a Femeilor Social Democrate, europarlamentarul Viorica Dăncilă.

Gazda candidaților PSD este primarul municipiului Petre Țone. Social democrații s-au deplasat astăzi prin municipiul Oltenița pentru a discuta cu cetățenii, cărora le-au fost prezentate programul de guvernare și proiectele pe care pretendenții PSD Călărași la un loc în Parlament le au pentru legislativul 2016-2020.

Roxana Pațurcă, aflată pe poziția numărul 1 la Senat, s-a declarat extrem de onorată de susținerea președintei OFSD, Viorica Dăncilă, pe care o consideră un model în politica românească.

„Am onoarea de a avea lângă mine o doamnă care m-a inspirat, m-a susținut și a crezut în mine, persoana care a văzut forța și puterea mea de muncă, președinta OFSD România, europarlamentarul Viorica Dancilă. E una dintre cele mai emoționante zile… Împreună la bine și la greu!”, a scris pe pagina sa de facebook, Roxana Natalia Pațurcă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide