Virgil Dumbravă, posibil candidat al Pro România la Primăria Călărași

Săptămâna trecută, Pro România Călărași a organizat o conferință de presă la care au participat, pe lângă cei din conducerea locală, prim vicepreședintele formațiunii, Nicolae Bănicioiu și Constantin Iacov, secretarul executiv. 

Coordonatorul echipei județene a Pro România, Răzvan Meseșeanu, i-a prezentat pe cei mai noi membri ai organizației, fostul viceprimar Virgil Dumbravă, ultima oară la ALDE și Ion Nițulică, fost primar al comunei Dor Mărunt din partea PSD.

Atât Virgil Dumbravă cât și Ion Nițulică ar putea fi desemnați ca și candidați ai Pro România la Primăria Călărași, respectiv Primăria Dor Mărunt. Virgil Dumbravă, care a mai candidat la Primăria Călărași în 2008 (PC) și 2016 (ALDE), ar dori să-și mai încerce încă o dată șansele la Primăria Călărași, deși la alegerile din 2016 a obținut doar 970 de voturi.

„După cum ştiţi, eu n-am mai vrut să fac politică. La mine au trecut 3 ani în care n-am făcut politică dar v-am mai spus că sunt şi “virusat”. Şi dacă sunt “virusat” de politică, m-am dus lângă prietenul meu, Meseşeanu. Răzvan e prietenul meu, categoric voi face o echipă foarte, foarte bună cu el. Am mai demonstrat-o o dată.”, a declarat Dumbravă.

În altă ordine de idei, Constantin Iacov și Nicolae Bănicioiu au vorbit de susținerea pe care Pro România o va acorda candidatului independent la președinția României, Mircea Diaconu, afirmând că acesta va intra în turul 2 cu Klaus Iohannis.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide