Vor începe lucrările la rețeaua de canalizare pe Strada Locomotivei

S-a dat undă verde proiectului Primăriei Municipiului Călărași de introducere a rețelei de canalizare pluvială pe strada Locomotivei! Astăzi, reprezentanții SN-CFR au predat amplasamentul constructorului, lucrările urmând a fi executate în vecinătatea căilor ferate.

Rețeaua de canalizare pluvială constă din 2 tronsoane cu scurgere gravitațională către o stație de colectare-pompare (la intersecția cu strada Dacia). Primul tronson este între Varianta Nord și strada Dacia și cuprinde 27 de cămine pe o distanță de 971,95 m.

Al doilea tronson este între străzile Dacia și Poieniței și cuprinde un număr de 6 cămine pe o distanță de 267,35 m. Conducta de refulare de la stația de pompare are o lungime de 314 m. Stația de pompare este echipată cu două electro-pompe fiecare cu debit de 72,49 litri/sec.

Valoarea contractului privind aceste lucrări are o valoare de 2.210.462,43 lei, banii fiind asigurați din bugetul local. Termenul de execuție fiind de 12 luni. Constructorul dă asigurări că până cel târziu luni, 28 octombrie, vor începe lucrările de introducere a conductelor în subteran.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide