Week-end plin de evenimente rutiere pe drumurile județului Călărași

La data de 02 aprilie 2016, pe DN. 3B, în localitatea Modelu, N. Daniela, de 25 ani, din comuna Roseţi, a condus un autoturism şi a accidentat uşor un minor de 10 ani, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure. Poliţiştii au constatat că tânăra de la volan nu se afla sub influenţa alcoolului şi posedă permis de conducere.

La data de 02 aprilie 2016, L. Emil, de 62 ani, din Olteniţa, a condus un autoturism pe raza municipiului Olteniţa şi, pe fondul efectuării manevrei de întoarcere în intersecţie, l-a accidentat pe I. Vasile, de 60 ani, care se deplasa pe bicicletă în aceeaşi direcţie de mers. Conducătorul auto şi biciclistul au fost testaţi de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În seara de 02 aprilie 2016, N. Marius, 19 ani, din comuna Chirnogi, a condus un autoturism  şi a surprins şi accidentat uşor pe L. Maria, de 77 ani, care se deplasa pe partea carosabilă. Poliţiştii au constatat că şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului şi posedă permis de conducere.

La data de 03 aprilie 2016, B. Florin, de 25 ani, din comuna Cernica, judeţul Ilfov, a condus un autoturism pe DJ 301, în comuna Plătăreşti, şi pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, a acroşat un cap de pod şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu alt autoturism condus de I. Aurelian, de 27 ani, din Bucureşti. Din accident a rezultat rănirea uşoară unui pasager. Ambii conducători auto posedă permise de conducere şi au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În după-amiaza de 03 aprilie 2016, D. Marin, de 79 ani, a condus un autoturism pe raza comunei Ulmu şi, pe fondul neatenției, a părăsit partea carosabilă și a accidentat ușor un pieton care se afla pe marginea drumului. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În după-amiaza de 03 aprilie 2016, P. Cristian, de 23 ani, din comuna Frumușani, a condus un autoturism pe raza localităţii şi din cauza neadaptării vitezei de deplasare pe un sector de drum în curbă, a pierdut controlul şi a lovit un gard din beton. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, care nu se afla sub influenţa alcoolului.

În toate situaţiile au fost demrate cercetări pentru determinarea împrejurărilor concrete în care s-au produs evenimentele rutiere.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide