Ziua Comunei Vâlcelele 2016/Campionii au urcat pe scena de la Vâlcelele

Pentru vâlceleni, ziua de sâmbătă, 10 septembrie, a fost motiv de sărbătoare. Noul primar al comunei Vâlcelele, Ionel Tatu, a reluat, după o pauză de patru ani, tradiția organizării Zilei Comunei.

Evenimentul a fost unul care s-a bucurat de o prezență numeroasă din partea localnicilor dar și a locuitorilor din comunele învecinate și chiar din municipiul Călărași (peste 3.000 de persoane).

Organizatorii, Primăria Comunei și Consiliul Local Vâlcelele, au oferit participanților un spectacol de gală din care au făcut parte nume sonore ale muzicii ușoare și populare, Maria Ciobanu și Familia Dolănescu, Fuego, Cristian Rizescu, Ileana Pavelescu, Ionuț Langa, acompaniați de Orchestra de Muzică Populară Radio.

Anul acesta a fost unul mai special, fiind acordate titluri de cetățeni de onoare ai comunei unor sportivi de excepție, Alina Dumitru – campioană olimpică la judo (Beijing 2008) și Ionel Ganea – fost component al echipei naționale de fotbal a României (45 de selecții) și fost antrenor al echipei Dunărea Călărași.

Aceștia au primit de la primarul Ionel Tatu distincțiile pentru activitatea lor sportivă dar și pentru legăturile pe care le au cu comuna Vâlcelele.

Tatăl Alinei Dumitru este din satul Floroaica, Comuna Vâlcelele, iar de curând acesta a decis să revină pe meleagurile natale alături de familia sa, iar Ionel Ganea pentru activitatea pe care a avut-o la echipa de fotbal Dunărea Călărași, care a promovat, după 20 de ani, în Liga a II-a, dar și pentru sprijinul acordat echipei Spicul Vâlcelele care s-a reînscris în Campionatul Județean.

Au mai primit titluri de cetețeni de onoare, prefectul George Iacob, fostul primar al comunei, Gabriel Oroianu dar și fostul primar al municipiului Călărași, Nicolae Dragu.

Și pentru Vasile Iliuță a fost un eveniment special, acesta participând la Ziua Comunei pe care a condus-o timp de 12 ani pentru prima dată în calitate de președinte al Consiliului Județean Călărași.

La eveniment au mai participat și senatorul Liviu Tomoiagă și deputatul Raluca Surdu, precum și alte oficialități județene.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide