19 octombrie 2018 – Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţii Promoţiei 2018

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călăraşi organizează vineri, 19 octombrie 2018, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţii Promoţiei 2018.

Evenimentul va facilita cunoaşterea pieţei muncii şi a ofertelor venite din partea mediului economic călărăşean de către persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, precum şi a beneficiilor/subvenţiilor financiare acordate din bugetul asigurărilor de şomaj.

În acest context, invităm la această acţiune toţi absolvenţii promoţiei 2018 aflaţi sau nu în evidenţa instituţiei noastre, precum şi agenţii economici care doresc să ofere o şansă pe piaţa muncii acestor tineri.

Deşi este o acţiune destinată proaspeţilor absolvenţi, orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă este binevenită, agenţia oferind locuri de muncă şi pentru persoanele cu experienţă.

„În viziunea organismelor de conducere UE în ceea ce priveşte ocuparea, s-a conturat o opţiune strategică şi anume adoptarea unui complex de măsuri care vizează încadrarea în muncă a tinerilor. Astfel, AJOFM Călăraşi urmăreşte ca tinerii cu vârsta mai mică de 25 ani, care îşi pierd locul de muncă sau care nu găsesc unul după terminarea studiilor, să primească o ofertă de bună calitate, fie de angajare, fie de continuare a educaţiei sau de intrare în ucenicie”.

Agenţii economici care doresc să participe la Bursa Locurilor de Muncă în vederea recrutării de personal sunt rugaţi să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călăraşi la telefon: 0242/318.376 sau e-mail: ajofm@cl.anofm.ro.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide