vineri, decembrie 8, 2023
AcasăACTUALITATE2 tineri, arestați pentru furtul a 20.000 lei din locuința unui bătrân...

2 tineri, arestați pentru furtul a 20.000 lei din locuința unui bătrân din Ileana

- Advertisement -

În data de 2 noiembrie a.c, în jurul orei 11:25, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tămădău Mare au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 63 de ani, din comuna Ileana, cu privire la faptul că din locuința bărbatului pe care îl îngrijește au fost sustrași 20.000 de lei.

În data de 16 noiembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind doi tineri, de 21 și 25 de ani, față de care a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În urma a două percheziții domiciliare efectuate în comuna Ileana, județul Călărași, polițiștii au descoperit mai multe bunuri achiziționate cu banii sustrași de la persoana vătămată.

Pe 17 noiembrie a.c., față de cei doi tineri, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Facem precizarea că, pe întreg parcursului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite