21- 23 iulie Plaja Pod 4 | Flick – Domnul Rimă va prezenta Jocurile de Vară Călărași

În perioada 21-23 iulie, Ecoaqua Călărași și Consiliul Județean vor organiza un eveniment inedit pe Plaja Pod 4, sub titulatura „Jocurile de Vară”. Cunoscutul om de radio și televiziune, Flick – Domnul Rimă, va fi amfitrionul jocurilor.

Evenimentul va fi susținut financiar de către Consiliul Județean Călărași iar operatorul regional de apă-canal Ecoaqua Călărași S.A. își propune să ofere comunității o experiență memorabilă în acest sezon estival.

Flick sau Domnul Rimă, cunoscut pentru talentul său de a se exprima în versuri, va fi gazda acestui eveniment special.

„Acest eveniment pe care Ecoaqua, în parteneriat cu Consiliul Județean, îl face la Călărași este un eveniment unic care nu s-a mai făcut până în prezent și este o întâlnire interactivă cu tinerii călărășeni și turiștii din această perioadă. Toți sunt bineveniți, astfel încercăm să aducem generația tânără la Călărași.”, a declarat, pentru CANAL SUD, Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași.

Plaja Pod 4 va deveni centrul distracției și al bucuriei în perioada 21-23 Iulie. Călărășenii și turiștii sunt invitați să se alăture și să se bucure de numeroase activități recreative, jocuri și concursuri organizate în timpul evenimentului. Atmosfera va fi una plină de energie, oferind ocazia perfectă de a petrece timpul liber într-un mod distractiv și relaxant.

„Va fi un eveniment interactiv la care pot participa persoane de toate vârstele și sper ca numărul participanților să fie cât mai mare. Călărașiul are nevoie de astfel de evenimente, are nevoie să fie cât mai vizibil pentru a putea dezvolta cât mai mult ramura turistică a zonei.”, a declarat Eduard Grama, directorul Ecoaqua Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide