25-27 mai/Direcția 5 și Luminița Anghel vin la Flori de Mai 2018

Consiliul Județean Călărași, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași și TVR 3 vă invită în perioada 25 – 27 mai 2018, la cea de-a 30-a ediție a Festivalului – concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești  „FLORI DE MAI”.

Concursul va avea loc în Sala de spectacole  „Barbu Știrbei”, iar Gala Laureaților pe scena amplasată în fața Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Festivalul se va încheia cu recitalurile extraordinare susținute de Luminița Anghel și Direcția 5, dar și printr-un impresionant spectacol de lumini și culori.

„Festivalul – concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești  „FLORI DE MAI” a ajuns anul acesta la cea de-a 30-a ediție și, în acest sens, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași și-a propus să transforme cele trei seri de concurs într-un spectacol deosebit care să ajungă la sufletul publicului spectator. În acest moment aniversar țin să mulțumesc tuturor celor care au contribuit,  de-a lungul anilor, la promovarea acestui proiect cultural la nivel național. Sperăm că publicul ni se va alătura pe parcursul evenimentului, când municipiul Călărași se va transforma într-un oraș plin de muzică, lumini și culoare. Succes  tuturor concurenților!”, a declarat Mihaela Petrovici, managerul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Festivalul se va desfășura după următorul program:

25 mai, ora 19:00 – Sala „Barbu Știrbei”: Concurs; Recital OANA RADU, NICO

26 mai, ora 19:00 – Sala „Barbu Știrbei”: Concurs; Recital FREESTAY, ILEANA ȘIPOTEANU

27 mai, ora 19:00 – Gala Laureaților; Recital  LUMINIȚA ANGHEL, DIRECȚIA 5

Din juriul festivalului vor face parte specialiști și  personalități consacrate ale muzicii ușoare românești: Viorel Gavrilă, Ileana Șipoteanu,  Bogdan Dragomir, Liviu Manolache, Virgil Pețanca.

Prezentatorii festivalului: Daniela Mihai Soare  – jurnalist Radio România Actualități, realizator emisiunea „Clubul prietenilor de la 10” și Eugen Rusu – jurnalist Radio România Actualități și TVR.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide