25 de percheziții sunt efectuate, la această oră, în județul Călărași, la mai multe persoane

La această oră, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, efectuează 25 de percheziții domiciliare pe raza județului Călărași.

În cauză se efectuează cercetări în două dosare penale aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte ce ar fi fost comise pe raza județului Călărași.

Sunt vizate persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii șiliniștii publice și deținere de arme de foc.

La activități participă polițiști din cadrul structurilor de arme, explozivi si substanțe periculoase, investigații criminale, investigarea criminalității economice, ordine publică, criminalistică și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, precum și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din Poliția Română.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide