25 de șoferi au fost lăsați fără permis, de polițiștii călărășeni, săptămâna trecută

Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 7 persoane, precum și dispunerea a 10 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 25 de conducători auto au rămas fără permis.

În săptămâna 25 – 31 martie a.c., peste 500 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 12 acțiuni și s-a intervenit la 260 de evenimente, dintre care 241 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 71 de infracțiuni și 7 persoane au fost surprinse în flagrant.  De asemenea, au fost depistate 2 persoane urmărite național, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 10 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 620 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 200.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 10 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 25 de permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide