40 de permise au reținut week-end-ul trecut polițiștii călărășeni

În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din acest weekend, polițiștii au intervenit la 162 de sesizări ale cetățenilor. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 40 de șoferi, care au pus în pericol siguranța traficului rutier și au dispus 3 măsuri preventive.

În perioada 8-10septembrie a.c., peste 400 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Polițiștii au intervenit la 162 de evenimente sesizate prin S.N.U.A.U. 112 și au organizat 33 de acțiuni.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 55 de infracțiuni, au fost prinse în flagrant delict13 persoane, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 3 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 571 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 178.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate13infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 40 de permise de conducere și retrase 29 de certificate de înmatriculare.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide