luni, iulie 22, 2024
AcasăACTUAL41 de permise reținute, dintre care 6 pentru consum de droguri

41 de permise reținute, dintre care 6 pentru consum de droguri

- Advertisement -

În perioada 5-10 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au dispus 36 de măsuri preventive și au aplicat 512 sancțiuni contravenționale.

Totodată au reținut 41 de permise de conducere, 7 pentru depășirea vitezei legale, 4 pentru consum de alcool, 6 pentru consum de droguri și 24 pentru alte abateri.

De asemenea, în cursul zilei de sâmbătă a fost organizată, sub coordonarea Direcției Rutiere, o acțiune cu efective mărite și suport aerian, pe linie rutieră.

Exemple:

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 18:55, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița au oprit pentru control, pe o stradă din Oltenița, un autoturism condus de un bărbat.

De asemenea, în jurul orei 23:43, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control, în localitatea Mănăstirea, un autoturism condus de un bărbat.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că acestea nu reprezintă probă în cadrul dosarelor penale, persoanele fiind conduse la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, au fost întocmite dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite