7 Decembrie 2015/Horoscop

BERBEC
Primiţi laudele şi aprecierea celor din jur astăzi pentru reuşitele din ultima perioadă. Bucuraţi-vă pentru că aveţi toate motivele.

TAUR
Vă implicaţi într-un proiect care vă poate aduce pe lângă faimă şi o creştere a veniturilor lunare. Important este să vă ţineţi te treaba şi să fiţi devotaţi.

GEMENI
Simţiţi că astăzi începe o nouă etapă din viaţa voastră şi vreţi să faceţi totul ca la carte, aşa că analizaţi fiecare pas pentru a nu face nimic greşit.

RAC
Aşteptaţi de multă vreme pe cineva în vizită şi astăzi dorinţa se va îndeplini. O să petreceţi câteva ore în compania unui prieten, care o să vă încarce cu energie pozitivă.

LEU
Aveţi multă încredere în voi şi bine faceţi. Ştiţi foarte bine care sunt punctele voastre forţe, dar şi slăbiciunile şi ce trebuie să faceţi ca să vă atingeţi obiectivele.

FECIOARĂ
E o zi minunată pe care o veţi petrece alături de persoana iubită. Depanaţi amintiri, vă faceţi planuri de viitor şi înţelegeţi cât de importante sunt legăturile personale.

BALANŢA
Nu lăsaţi pe mâine ceea ce trebuia să terminaţi acum. În următoarea zi pot să apară alte lucruri urgenţe şi o să fiţi nevoiţi să amânaţi ceva din nou.

SCORPION
Sunteţi dornici să plecaţi într-o scurtă vacanţă, dar cel mai bine ar fi să aveţi puţină răbdare. Partenerul de cuplu vă pregăteşte o surpriză şi este posibil ca în următoarele zile ieşiţi oricum din oraş.

SĂGETĂTOR
Trebuie să învăţaţi să fiţi mai sociabili. În ultima perioadă aţi fost cam închişi în lumea voastră, iar prietenii sunt uşor deranjaţi de acest aspect.

CAPRICORN
O invitaţie neaşteptată o să facă din această zi ce părea banală, una extrem de interesantă.

VĂRSĂTOR
Intraţi într-o perioadă în care o să aveţi parte de victorie după victorie. Nu numai că o să câştigaţi fiecare luptă, ci întreaga bătălie. Veţi avea aşadar, motive dea sărbătoare.

PEŞTI
Primiţi o recompensă pentru ceea ce aţi făcut acum câteva săptămâni. Acest lucru vă oferă energie şi vă motivează să continuaţi în acelaşi ritm.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide