8 medici noi vin la Spitalul Județean de Urgență Călărași

Anul 2018 aduce modificari constructive în cadrul Spitalului Județean Călărași. S-a creat o echipă de conducere consolidată, au fost atrași medici tineri pe secțiile deficitare, a fost mărită structura compartimentului de diabet de la 8 la 15 paturi, s-a înființat un nou compartiment de nefrologie cu 8 paturi având medic specialist nefrolog, se asigură garda UPU Pediatrie și ambulatoriu Pediatrie, 7 ore zilnic.

Totodată, din această lună, unitatea spitalicească va avea cel de-al doilea medic cardiolog și un medic specialist ORL cu norma întreagă care vor asigura și consultații în ambulatoriu.
“Veștile sunt bune pentru pacienți. Facem demersuri în acest moment pentru atragerea de noi medici în specialitățile: urologie-medic primar din Republica Moldova, cardiologie, neurologie, medicină de laborator.

Aceștia urmează să înceapă activitatea în cel mult două – trei luni în cadrul SJU Călărași. Demersurile noastre au sprijinul autorităților județene și locale, Consiliul Județean Călărași prin stimulentele financiare acordate cadrelor medicale care vin către județ și Primăria municipiului Călărași prin acordarea de locuințe de serviciu”, a precizat managerul Valentin Emanoil.

La această oră, au fost ocupate prin concurs posturile de conducere la nivelul tuturor compartimentelor TESA, ceea ce a făcut să funcționeze cât mai eficient activitatea aparatului administrativ al spitalului.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide