vineri, decembrie 8, 2023
AcasăFAPT DIVERS8 sfaturi motivaționale pentru pierderea în greutate

8 sfaturi motivaționale pentru pierderea în greutate

- Advertisement -

Pierderea în greutate necesită timp și răbdare pentru că nu există soluții rapide. Dacă trebuie să slăbiți câteva kilograme, va dura cel puțin câteva săptămâni. Obiectivele semnificative de pierdere în greutate pot necesita câteva luni.

Menținerea motivației va face mai ușor să treci peste acele zile grele în care obiectivul tău de scădere în greutate pare a fi imposibil.

Folosiți aceste sfaturi pentru a vă menține motivația și pentru a pierde acele kilograme în plus:

Așezați citatele inspiraționale preferate pe oglindă sau pe frigider

O reluare rapidă poate salva ziua în care motivația ta scade. Poate fi, de asemenea, o modalitate eficientă de a-ți începe ziua.

Lipiți câteva citate pe oglinda din baie. Făcând același lucru pe ușa frigiderului poate oferi o motivație în plus pentru respectarea dietei.

Urmăriți progresul dvs.

Cum vei ști dacă dieta și planul tău de exerciții fizice sunt eficiente dacă nu faci măsurători regulate?

Există multe modalități de a vă urmări progresul. Găsește și folosește-l pe cel care te motivează cel mai mult.

Folosiți borcane pentru slăbit ca reamintire vizuală

Păstrarea înregistrărilor scrise cu privire la pierderea în greutate este un exercițiu eficient pentru că uneori este dificil să apreciezi o pierdere de 2 kilograme în oglindă.

Umpleți un borcan de sticlă cu pietricele decorative. Fiecare este echivalent cu un kilogram pe care doriți să îl pierdeți. Pe măsură ce slăbiți, mutați pietricelele din borcanul plin într-unul gol. Este interesant să vezi cum se micșorează conținutul unui borcan pe măsură ce celălalt crește.

Angajează un antrenor personal

A ajunge regulat la sală nu este ușor. Cei mai mulți dintre noi sunt pricepuți în a găsi motive pentru care este logic să rămânem acasă. Știind că antrenorul tău personal te așteaptă la sală, îți mărește mult motivația de a te prezenta.

Un antrenor personal bun vă va urmări, de asemenea, progresul și vă va trage la răspundere.

Găsiți un prieten de antrenament sau de pierdere în greutate

Pierderea în greutate poate fi un proces singuratic. Găsiți un prieten cu care puteți comunica în mod regulat. În mod ideal, puteți găsi și pe cineva care să vi se alăture pentru antrenamente.

Cumpărați echipament de antrenament nou

Unele haine și pantofi de antrenament noi pot inspira activitate. Dacă antrenamentele tale sunt în urmă, o ținută nouă ar putea fi doar motivația de care ai nevoie.

Enumerați motivele pentru care slăbiți

După câteva săptămâni de dietă, este tipic să pierzi urma motivației tale inițiale. Faceți o listă cu toate motivele pentru care doriți să pierdeți în greutate. Niciun motiv nu este prea mic sau mărunt, atâta timp cât este adevărat.

Vrei să arăți mai bine? Să-ți îmbunătățești sănătatea? Se potrivesc cu vechii tăi blugi? Notează-l și revizuiește-ți lista în mod regulat.

Oferă-ți mici recompense pe parcurs

Ar putea fi o idee proastă să așteptați până când ați atins obiectivul final pentru a vă recompensa. Începeți cu obiective mici pentru a începe. Dieta devine mai dură după un timp, așa că oferă-ți recompense mai mari pe măsură ce progresezi.

Menținerea motivației ridicate este o parte importantă a atingerii oricărui obiectiv de pierdere în greutate. Pierderea în greutate este un proces lent, iar progresul poate fi greu de observat uneori. Motivația este personală. Ceea ce funcționează pentru alții ar putea necesita câteva modificări pentru a fi eficient pentru tine.

Rămâneți concentrat pe toate progresele mari pe care le faceți și continuați să așteptați cu nerăbdare. O cantitate mică de atenție și motivație în fiecare zi vă poate menține spiritul și așteptările ridicate.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite