luni, octombrie 28, 2024
AcasăACTUALITATEDiagnosticat greșit și operat cu întârziere la Spitalul din Călărași, Robert, un...

Diagnosticat greșit și operat cu întârziere la Spitalul din Călărași, Robert, un copil de 8 ani a fost la un pas de moarte

- Advertisement -

În timp ce în Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” din Iaşi medicii reușesc să replanteze membre amputate în accidente și să redea bucuria familiilor, la Călărași, cadrele medicale ale Spitalului Județean de Urgență dau cu stângul în dreptul. O banală operație de apendicită s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru un copil de 8 ani și familia acestuia. Din păcate, cazul nu este unul izolat.

Ajuns cu dureri crunte la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul SJU Călărași în noaptea de miercuri, 11 ianuarie, un copil de 8 ani din comuna Ștefan Vodă, județul Călărași, a fost la un pas de moarte, după ce medicul de gardă i-a consultat, a fost diagnostic cu exces alimentar. După consult, a fost trimis acasă. A primit o rețetă cu Espumisan și Debridat, medicamentație specifică tulburărilor gastro-intestinale.

Pentru că starea de sănătate a acestuia se înrăutățea, Ștefan Călin, tatăl băiatului a mers, din nou, la UPU Călărași în ziua de vineri, 13 ianuarie, pentru a insista asupra situației. Ghinion sau noroc, a nimerit pe tura aceluiași doctor care l-a consultat și în prima noapte când a început să se simtă rău.

Continuarea pe călărașipress.ro

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite