joi, octombrie 24, 2024
AcasăCOMUNITATEPrimarii din Perișoru, Cuza Vodă, Independența și Modelu au depus jurământul pentru...

Primarii din Perișoru, Cuza Vodă, Independența și Modelu au depus jurământul pentru noile mandate

- Advertisement -

Săptămâna trecută au avut loc ceremoniile de depunere a jurământului pentru noii primari din comunele Perișoru, Cuza Vodă, Independența și Modelu. Prefectul Valentin Deculescu, însoțit de secretarul Prefecturii, Emil Mușat, a participat la constituirea consiliilor locale din cele 4 comune și la depunerea jurământului primarilor.

Perișoru

Ionel-Cătălin Bucur, primarul reales al comunei Perișoru, a depus jurământul pentru al treilea mandat. Bucur, membru al Partidului Social Democrat (PSD), a câștigat alegerile din iunie 2024 cu 1.262 de voturi, reprezentând 66,37% din totalul voturilor exprimate.

Cuza Vodă

Monica-Silvia Ceaușescu, primarul comunei Cuza Vodă, a depus jurământul pentru al doilea mandat. Ceaușescu, membră a Partidului Național Liberal (PNL), a câștigat alegerile din iunie 2024 cu 1.311 voturi, reprezentând 58,25% din totalul voturilor exprimate.

Independența

Primarul comunei Independența, ales în iunie 2024, a depus jurământul pentru al doilea mandat. La alegerile din 9 iunie, Gabriel Rădulescu a reconfirmat încrederea cetățenilor câștigând 55,34% (1.057 de voturi) în fața principalului contracandidat, fostul primar
Lică Voicu (PNL) care a obținut 44,66% (853 de voturi).

Modelu

Gheorghe Dobre, primarul comunei Modelu, a depus jurământul pentru al patrulea mandat. Dobre, membru al Partidului Național Liberal (PNL), a câștigat alegerile din iunie 2024 cu 3.032 de voturi, reprezentând 76% din totalul voturilor exprimate.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite