joi, octombrie 24, 2024
AcasăADMINISTRAŢIEDispute privind depozitarea ilegală a gunoiului la limita teritorială dintre municipiul Călărași...

Dispute privind depozitarea ilegală a gunoiului la limita teritorială dintre municipiul Călărași și comuna Modelu

- Advertisement -

Limita teritorială dintre municipiul Călărași și comuna Modelu a fost mereu subiect de discuții aprinse privind aruncarea ilegală a gunoaielor pe acest teren.

Administrația comunei Modelu arată cu degetul spre locuitorii din Călărași, însă primarul Marius Dulce a investigat situația la fața locului și a descoperit adevărata sursă a problemei: gunoi de grajd, resturi de la demolarea sobelor de teracotă și multe alte gunoaie provenite din gospodării cu animale.

În urma constatărilor, primarul Marius Dulce a decis să ia măsuri drastice pentru a îndigui zona și pentru a împiedica total accesul celor care depozitează ilegal gunoi.

„Nu mai trebuie să menționez că vom lua toate măsurile necesare împotriva celor care nu se vor conforma,” a declarat Marius Dulce. Această decizie are ca scop protejarea mediului înconjurător și menținerea curățeniei în zona de graniță.

Acțiunea de îndiguire și de blocare a accesului va începe în următoarele zile, iar locuitorii sunt îndemnați să respecte noile reglementări pentru a evita amenzi și alte sancțiuni legale.

Administrația locală își propune să colaboreze cu locuitorii și autoritățile din Modelu pentru a găsi soluții durabile și pentru a asigura un mediu curat și sănătos pentru toți cetățenii.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite