duminică, octombrie 27, 2024
AcasăCOMUNITATEReales de 80% dintre cetățenii din Borcea, Aniel Nedelcu Pațurcă a preluat...

Reales de 80% dintre cetățenii din Borcea, Aniel Nedelcu Pațurcă a preluat oficial al patrulea mandat

- Advertisement -

Mircea Brândușă. Vineri, 25 octombrie 2024, într-un cadru festiv, în prezența prefectului de Călărași, Valentin Deculescu, a senatorului Ciprian Pandea și având ca invitați pe doamna Roxana Pațurcă, șefa Inspecoratului Școlar Județean, Gheorghe Dobre, primarul comunei Modelu, reprezentanți ai autorităților locale, dar și numeroși locuitori, a avut loc ceremonia de constituire a Consiliului Local al comunei Borcea și depunerea jurământului de către primarul reales Aniel Teodor Nedelcu Pațurcă.

Astfel, comuna Borcea intră într-o nouă etapă administrativă, odată cu învestirea în funcția de primar pentru un nou mandat, al patrulea, a lui Aniel Theodor Nedelcu Pațurcă, o persoană dedicată și cu 16 ani experienţă în administrația publică, ținând cont că domnia sa a ocupat aceasta funcție în tot acest timp.

Edilul comunei Borcea dorește să continue proiectele valoroase inițiate în mandatele deținute. De la modernizarea infrastructurii comunei, modernizare sută la sută a rețelei stradale, rutiere, îmbunătățirea actului de învățământ, a celui sanitar, aducțiune gaze naturale și dezvoltarea oportunităților economice locale, Aniel Theodor Nedelcu Pațurcă are în vedere, în următorii 4 ani, noi oportunități care să transforme comuna Borcea într-un model european de dezvoltare rurală.

Mai mult decât atât, domnia sa își propune să implementeze noi proiecte menite să îmbunătățească viața de zi cu zi a concetățenilor săi, investind în facilități moderne și încurajând spiritul civic și inițiativele locale. În noul său mandat, Borcea are toate șansele să devină o comună de referință, unde tradiția și modernitatea să se îmbine armonios.

Cei prezenți la învestirea sa, i-au transmis felicitări și succes în activitatea sa de primar în slujba comunității, una onorantă, așteptând cu nerăbdare ca viziunea sa să prindă contur în beneficiul tuturor celor care trăiesc și își desfășoară activitatea în comuna Borcea.

Aniel Theodor Nedelcu Pațurcă a transmis următorul mesaj concetățenilor săi:

„Am depus jurământul de credință în fața lui Dumnezeu și a locuitorilor comunei Borcea. Felicit noul Consiliu Local ales și vă mulţumesc dumneavoastră, dragi mei borceni, pentru încrederea acordată! Rezultatul alegerilor locale, de 80%, mă onorează și vă asigur ca veți avea tot sprijinul meu pentru dezvoltarea continuă a comunei noastre.

Dragii mei, este un privilegiu și o onoare pentru mine să fiu la al 4-lea mandat primarul dumneavoastră. Cred că am făcut lucruri bune împreună pentru comuna noastră și vom continua să o facem. Am încredere că împreună cu dumneavoastră vom reuși să dezvoltăm localitățile Pietroiu și Borcea și să creăm o comunitate în care cu toții să ne simțim acasă.

Aș vrea să vă comunic pe această cale că Primăria și Consiliul Local Borcea lucrează pentru dumneavoastră și toți cei ce ne aflăm în această instituție ne dăm interesul pentru bunul mers al administrației și prosperitate în comunitate. Proiectele finalizate în mandatele anterioare și efortul de a implementa altele stau martore acestei dorinței.

Îmi doresc o instituție a primăriei mai aproape de cetățean, modernă, care aspiră la performanță și eficacitate în actul administrativ. Am încredere că prin acest demers de transparentizare va fi mai ușor pentru dumneavoastră să urmăriți realizarea activității de administrare și va fi mai ușor pentru dumneavoastră să obțineți informațiile pe care le doriți ori aveți nevoie. Am promis, am făcut! Împreună! Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!

Cu stimă și respect, Primarul dumneavoastră, al tuturor, Aniel Theodor Nedelcu Pațurcă!”

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite