A fost deblocată situaţia salariilor angajaţilor D.G.A.S.P.C. Călăraşi

Marţi, 22 septembrie, a fost aprobată dispoziţia de majorare a bugetului local prin care au fost preluate sumele defalcate din TVA, pentru finanţarea activităţilor descentralizate la nivelul judeţului Călăraşi, cuprinse în Ordonanţa de Urgenţă 135/2020.

Destinaţia prevăzută de ordonanţa de urgenţă menţionată a fost respectată întocmai, respectiv pentru finanţarea sistemului de protecţie a copilului şi asistenţă socială, într-un cuantum total de 1.068.000 lei. Întreaga sumă a fost direcţionată pentru acoperirea cheltuielilor cu salariile angajaţilor D.G.A.S.P.C. Călăraşi, aferente lunii august.

„Îmi pare rău pentru disconfortul creat angajaţilor DGASPC, dar aşa cum au fost informaţi, au fost convocate 5 şedinţe extraordinare deîndată pe această temă, care au fost boicotate de unii consilierii judeţeni, care au tratat exclusiv politic aceste şedinţe, la care au refuzat să participe. Am reuşit deblocarea situaţiei  şi vreau să îi asigur pe angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului că am găsit soluţia pentru a le asigura salariile până la sfârşitul anului, din bugetul Consiliului Judeţean. Este important ca salariaţii noştri să ştie că mă preocupă, permanent, ca ei să îşi desfăşoare activitatea în condiţii normale de lucru şi le mulţumesc pentru faptul că în toată această perioadă de timp au dat dovadă de profesionalism şi dăruire faţă de beneficiarii din centrele instituţionalizate ale D.G.A.S.P.C. Călăraşi.”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Valentin Barbu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide