A fost inaugurată grădinița din cadrul Școlii Tudor Vladimirescu

Săptămâna aceasta a avut loc recepţia lucrărilor la Grădiniţa cu 8 grupe situată în incinta Şcolii Tudor Vladimirescu (fosta Școală nr. 11). Grădinița va găzdui 8 săli de clasă şi o sală de festivităţi pe o suprafaţa construită de 1.754,12 mp iar cea utilă, de 1.247,57 mp. Imobilul are regim de înălţime P+1. 

Valoarea totală a investiţiei, demarată în 2008, este de 4.024.534,75 lei (TVA inclus), din care 1.717.997,68 lei reprezintă fonduri obţinute prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL 1). Diferenţa a fost suportată din bugetul propriu al municipiului.

„Am reușit până la urmă să facem recepția obiectivului privind grădinița cu 8 grupe. O să mai avem de lucru acolo în sensul că va trebui să mai facem un loc de joacă, un loc de petrecere în aer liber pentru copii. În felul acesta sper să ajungem la inimile cetățenilor noștri. În final am reușit să terminăm acest obiectiv de care copiii noștri aveau mare nevoie”, a declarat primarul Marius Dulce, prezent la recepția imobilului.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide