A fost semnat contractul de lucrări pentru Grădiniţa cu 8 grupe de la Şcoala Tudor Vladimirescu

Primăria Municipiului Călăraşi a semnat contractul de lucrări de execuţie pentru obiectivul de investiţie „Construire Grădiniţă cu 8 grupe – rest de executat (arhitectură, rezistenţă, amenajări exterioare)”.

Clădirea, care va avea destinaţia unei grădiniţe cu 8 grupe de preşcolari, este amplasată pe strada Macului, în curtea Şcolii Gimnaziale Tudor Vladimirescu.

La momentul actual, infrastructura, suprastructura formată din structura de rezistenţă, închiderile, compartimentările şi parţial finisajele interioare (10% din acestea) sunt executate.  Restul de lucrări rămase de executat se referă la finisajele interioare şi exterioare aferente grădiniţei, amenajări exterioare şi mărirea lăţimii rampei pentru persoane cu handicap de la 80 cm la 120 cm.

Regimul de înălţime al clădirii este P+1, suprafaţa construită desfăşurată este de 1724,12 mp, suprafaţa utilă fiind de 1247,57 mp.

Valoarea contractului este de 996.158,48 lei fără TVA, executantul lucrării fiind SC RCH CON INSTAL SRL. Termenul de execuţie este de 6 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide