A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor la Poșta Veche

Luni, 24 septembrie, a fost semnat ordinul de începere privind execuția de lucrări la „Poșta Veche”, clădire de patrimoniu din municipiul Călărași, și s-a predat amplasamentul constructorului.

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 2,57 milioane Euro din care Municipiul Călărași va asigura o cofinanțare de 2%, durată de execuție fiind de 24 de luni, iar perioada de garanție de 36 de luni.

Contractul a fost atribuit în cadrul proiectului finanțat din Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa Prioritara 5 – „Îmbunătățirea mediului urban și conservarea, protecția și valorificarea durabilă a patrimoniului natural și cultural”, un proiect ce vizează redarea în circuitul turistic al patrimoniului cultural restaurat, precum şi obiectivului specific al Priorității de investiții – 5.1. „Conservarea, protejarea, promovarea și dezvoltarea patrimoniului natural și cultural”.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide