A treia ediție a Elite Basketball Cup se va desfășura la Călărași

Cea de a treia ediție a competiției Elite Basketball Cup, dedicată copiilor și juniorilor, se va desfășura la Călărași. Evenimentul la care sunt așteptați să participe în jur de 100 de sportivi (copii și juniori) va avea loc pe 4 martie. În aer liber sau în Sala Polivalentă, în funcție de condițiile meteo.

Echipele câștigătoare vor fi premiate, acordându-se diplome și cupe. Chiar și spectatorii sunt invitați să participe la un inedit concurs de aruncări de 3 puncte.

Pe lângă cele 3 meciuri programate (2 la copii și 1 la juniori), vor avea loc și activități de divertisment. Evenimentul va cuprinde și un meci demonstrativ al echipei de seniori Elite Basketball.

La eveniment va participa și fostul mare jucător, Costel Cernat, de 11 ori campion al României cu Steaua București.

„În urma întâlnirii pe care am avut-o cu dl. Emilianof Ayhan, președintele ACS Elite Basketball Group, am convenit să sprijinim desfășurarea la Călărași a celei de-a III-a ediții a Elite Basketball CUP.”, a anunțat primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide