AAYLEX ONE SA | Anunț de mediu

SC AAYLEX ONE SA, cu sediul în mun. Buzău, DN 2B km 9+270-km9+527 (partea stângă), județul Buzău, anunță publicul interesat asupra depunerii la sediul A.P.M. Călărași a solicitării de revizuire a Autorizației Integrate de Mediu nr. 5 din 11.05.2017, decizie de transfer nr. 15536/21.12.2021, în scopul desfășurării următoarei activități care intră sub incidența Legii nr. 278/2013 privind emisiile industriale, cu modificările și completările ulterioare: Anexa I pct. 6.6. Creșterea intensivă a păsărilor de curte și a porcilor cu capacități de peste a) 40.000 de locuri pentru păsări de curte așa cum sunt definite la art.3, lit.rr) din prezenta lege, la punctul de lucru din Municipiul Calarasi, Str. Varianta Nord, nr 1, judetul Călărași.

Informații privind impactul potențial asupra mediului al activității pentru care se solicită emitere a autorizației integrate de mediu pot fi consultate în timpul programului de lucru la sediul A.P.M. Călărași, Șoseaua Chiciului, nr 2, jud. Călărași și la sediul S.C. AAYLEX ONE SA.

Observațiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris la sediul A.P.M. Călărași în termen de 30 zile de la apariția anunțului.

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide