Abia acum începe campionatul

Sorin Anghel. În derby-ul formaţiilor dunărene, CSM Călăraşi s-a impus categoric pe terenul celor de la Universitatea Galaţi, scor 30-20, la capătul unui meci în care problema învingătoarei nu s-a pus în nici un moment. Formaţia antrenată de către Sabin Dacău şi-a trecut în cont încă o victorie şi a urcat pe locul al doilea în clasamentul Seriei A al ligii secunde de handbal.

Călărăşenii au profitat de înfrângerea suferită de către Interhandbal Bucureşti pe terenul celor de la Bucovina II Suceava şi se pregătesc acum pentru o săptămână de foc, în care vor avea parte de trei adversari foarte dificili. Mai întâi, sâmbătă, cu începere de la ora 17:00, la Sala Polivalentă din Călăraşi se va disputa meciul cu CSU Bacău, formaţie clasată pe locul 5. Moldovenii au şapte puncte mai puţin decât echipa lui Sabin Dacău şi reprezintă una dintre echipele capabile să producă rezultate suprinzatoare în orice situaţie. Handbaliştii călărăşeni mizează pe un public numeros la partida de sâmbătă, dorindu-şi ca Polivalenta să fie la fel de plină că la meciurile de futsal. Este greu de crezut că se va întâmpla aşa ceva în condiţiile în care handbalul nu se bucura de foarte multă popularitate la Călăraşi. După meciul cu Bacăul, CSM se va deplasa la Chiajna, acolo unde miercuri, că avea loc derby-ul cu Steaua Bucureşti, liderul clasamentului şi principală favorită la promovarea în Liga Naţională de Handbal. Militarii sunt la patru puncte în fata călărăşenilor şi par imposibil de oprit în acest moment. În cazul unei victorii în deplasare, echipa lui Sabin Dacău s-ar apropia la două puncte de lider şi ar trebui să evolueze perfect până la finalul sezonului. În tur, Steaua s-a impus fără probleme la Călăraşi. Săptămâna de foc a handbalului călărăşean se va încheia sâmbăta viitoare, atunci când Sala Polivalentă va fi gazda meciului cu Bucovina II Suceava, echipă ce în etapa de săptămâna trecută a reuşit să umilească pe Interhandbal Bucureşti, formaţie ce în tur a remizat la Sala Floreasca din Capitală cu CSM Călăraşi. Cine vrea să viseze la promovare este liber să o facă în continuare. Sezonul acesta, accederea în prima ligă este imposibilă. Un obiectiv real, mult mai aproape de valoarea lotului de jucători şi de ceea ce reprezintă handbalul pentru călăraşeni, este clasarea pe locul al doilea. În condiţiile în care Interhandbal este slabită după ce mai mulţi jucători au plecat la Dinamo Bucureşti, lupta se va da cu HC Vaslui. Moldovenii au prima şansă după ce au remizat la Călăraşi.

Etapa a 15-a / Rezultate
Univ. II Suceava-ACS Interhandball 35-24
CSA Steaua-CSM Focşani 42-26
Univ. Galaţi-CSM Călăraşi 20-30
ACS Handbal TL-HC Vaslui 23-31
Politehnica Iaşi-HC Buzău 36-32
U. Târgovişte-Dinamo II 34-19
Partida CSM Bacău-LPS Piatra Neamţ s-a desfăşurat miercuri, 27 februarie.

Etapa a 16-a, Sâmbătă, 2 martie
ACS Interhandball – Univ. Târgovişte
Dinamo II – Politehnica Iaşi
HC Buzău – ACS Handbal TL Alexandria
HC Vaslui – Univ. Galaţi
CSM Călăraşi – CSM Bacău (ora 17.00)
LPS Piatra Neamţ – CSA Steaua
CSM Focşani – Univ. II Suceava.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide