luni, iulie 22, 2024
AcasăCOMUNITATEActivitatea în fruntea Primăriei Borcea, răsplătită cu încrederea a aproximativ 80% din...

Activitatea în fruntea Primăriei Borcea, răsplătită cu încrederea a aproximativ 80% din locuitori

- Advertisement -

Mircea Brândușă. Aniel Nedelcu Pațurcă câștigă categoric un nou mandat de primar al comunei Borcea. Conform rezultatelor finale, Aniel Nedelcu, primarul în funcție la Borcea, a obținut un nou mandat, al patrulea, ca edil al comunei. Și nu oricum! A câștigat Primăria cu un scor dezarmant pentru contracandidații săi.

Aniel Nedelcu PNL – 79,78%; Nelu Adamescu PSD – 13,36%; Valentin Anghel AUR – 3,28%; Marius Panait – PPUSL 2,02%; Visalon Cosmin – SOS 1,55%!

„Mulțumesc prietenilor adevărați care au luptat alături de mine, la bine, dar mai ales la greu, arătând adevărul și mai ales dumneavoastră borcenilor dragi, care mi-ați dat votul de încredere în continuarea proiectelor, în calitate de primar al comunei Borcea!

Voi munci și mai mult începând chiar de astăzi, îmi doresc din toată inimă mea ca Borcea să fie întotdeauna o comună fruntașă în județ și o comună europeană de care să fim mândri peste ani!

Opozanților le urez liniște sufletească și sper că au învățat ceva din procentul obținut! Cu minciuni, scandal, presiuni și agresiuni nu te votează nici toate neamurile! Pentru mine,
Întotdeauna Borcea pe primul loc!

Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu! Acum că lucrurile s-au liniștit, vom continua lucrările începute. Transmit pentru cunoscătorii care au habar de construcții că am obținut faza determinantă de la Inspectoratul de stat în construcții, respectiv, trecerea de la tencuire la izolație pentru modernizarea grădiniței cu program prelungit.

Cârcotașilor și detectivilor care dau interviuri din toalete dezafectate sau lanuri de floarea-soarelui îi asigur ca avem finanțare pentru rețeaua de alimentare cu gaz prin Anghel Saligny sau PNRR pentru grădiniță.

Sunt mulțumit de stadiul lucrărilor și vom monta în zilele următoare ferestrele cu termopan de ultimă generație. Voi răspunde încrederii dumneavoastră dragilor mei borceni, prin muncă și nu cârcotașilor, pe care i-am zdrobit prin votul direct al oamenilor de bună credință.

Personal, am votat pentru onestitate în viața publică, am votat pentru realism în viața publică pentru că este important ca oamenii politici să spună pe unde suntem și ce putem realiza să facem în perioada 2024 -2028!”, a declarat Aniel Nedelcu Pațurcă, imediat după ce a fost declarat câștigător al scrutinului din 9 iunie!

Iată câteva din cele mai reprezentative realizări ale Primăriei Borcea în mandatul trecut:

Grădinița cu program prelungit, Cămin Cultural, Tribună de fotbal modernă, Sală de sport semipolivalentă, modernizare străzi în comuna Borcea, montare camere de luat vederi și ghișeul digital (TIC), înființare rețea de gaze, înființare canalizare și stație de epurare, modernizare și asfaltare drum agricol între tarlale, Dotare UAT cu Buldoexcavator, asfaltare alei pietonale, Finanțare Liceul Tehnologic Borcea prin AFIR cu tractor nou, plug, semănătoare, cantină de servit masa, seră modernă încălzită, campus școlar cu două terenuri de sport și laboratoare moderne etc.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite