vineri, decembrie 8, 2023
AcasăSPORTAgricola Borcea, 3 puncte importante cu Gloria Băneasa

Agricola Borcea, 3 puncte importante cu Gloria Băneasa

- Advertisement -

Mircea Brândușă. Sâmbătă, 4 noiembrie, Agricola Borcea a obținut o victorie extrem de importantă în deplasarea de peste Dunăre.

Cele trei puncte aduse de la Băneasa sunt importante atât în economia sezonului regulat, cât și pentru staff-ul tehnic, condus de Viorel Ferfelea, care a pregătit meciul doar cu gândul la Play Off!

Ținând cont că etapa trecută, echipa primarului Aniel Theodor Nedelcu Pațurcă a fost performera rundei, reușind să învingă pe teren propriu liderul seriei, Afumați, în acest meci nu viza decât victoria!

Nici nu s-au așezat bine în teren, că jucătorii ambelor echipe au fost trimiși la cabine pentru o pauză de 10 minute. Jocul a fost întrerupt de arbitru în minutul 7, datorită condițiilor meteo nefavorabile, ploaie torențială cu grindină.

La reluare, „agricultorii” pun presiune pe dobrogeni, fapt concretizat pe tabela de marcaj. Singurul gol al partidei a fost înscris în minutul 25 de juniorul Sultan, după o cursă excelentă a lui Cabral în flancul stâng.

Jucător cu multă experiență în Liga a II-a, Cabral l-a găsit pe tânărul Sultan, la marginea careului de șase metri, atacantul îndeplinind formalitatea de a împinge balonul în poartă. Câteva minute mai târziu, chiar Cabral putea să majoreze scorul, dar a reluat cu capul pe lângă poartă.

În a doua parte, Agricola Borcea s-a mulțumit să conserve avantajul, având, totuși, o ocazie monumentală. În minutul 82, Stoenac a preferat să-și așeze balonul pe piciorul stâng, în loc să șuteze cu dreptul, de la 10 metri.

Tempo-ul pierdut i-a dat ocazia goalkeeper-ului gazdelor să-l deposedeze. Până la final, „cocargenii” au reușit să păstreze tabela la 0-1, datorită paradelor de excepție ale lui Duțu, rezultat care îi situează pe locul 3, cu 20 de puncte, un golaveraj destul de bun, 25 goluri marcate, 16 primite, la 5 puncte de Dunărea Călărași și 6 de liderul din Afumați.

Sâmbătă, de la ora 14, Agricola Borcea evoluează pe teren propriu având ca adversar Axiopolis Cernavodă, echipa antrenată de Grigoraș, „cel mai tare din oraș”, care are ca obiectiv clasarea în primele 4 locuri.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite